Fiatal társkereső

16 965 fiatal, 30 év alatti társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Fiatal vagy, de már tudod, milyen társat keresel? A Randivonalon többtízezer harminc év alatti társkeresővel ismerkedhetsz meg, akik hozzád hasonlóan gondolkoznak a társkeresésről, és hiszik, hogy egy komoly kapcsolatban fiatalon is kiteljesedhetnek.

Néhány fiatal, 30 év alatti társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb fiatal, 30 év alatti társkereső nők

Tímea, 28 éves
Társkereső Pécs
0 napja tag
Szakácsként dolgozom és magyar szakos hallgató vagyok. Szeretek koncertekre járni (ha épp nincs pandémia), túrázni és olvasni.
Zsófi, 24 éves
Társkereső Siófok
0 napja tag
Hello :) Zsófi vagyok, 24 éves életvidám és pozitív személyiség. :) Szeretem megtalálni minden napban a szépet. Tovabbit pedig személyesen.
Réka, 25 éves
Társkereső Tatabánya
1 napja tag
Réka vagyok, 25 éves. Társam keresem Tatabánya környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Karolina, 29 éves
Társkereső Budapest, IX.
1 napja tag
Jó humurorérzékkel és intelligenciával megáldott férfiakkal ismerkednék.

Legújabb fiatal, 30 év alatti társkereső férfiak

Rajmond, 22 éves
Társkereső Hévíz
0 napja tag
Rajmond vagyok, 22 éves. Társam keresem Hévíz környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Elek, 26 éves
Társkereső Budapest, IX.
0 napja tag
hali szeretnék ismerkedni lanyokal kortolfűg
Andràs, 19 éves
Társkereső Iregszemcse
0 napja tag
Egyelőre ismerkedni jöttem vagyis egy barátnőt szeretnék akivel boldogan tudnék élni.rolam 19 éves multam a közép iskolámmal ebve az évbe végzek.
Roli, 25 éves
Társkereső Kecskemét
0 napja tag
Roli vagyok, 25 éves. Társam keresem Kecskemét környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Online fiatal, 30 év alatti társkereső nők

Szandi, 27 éves
Társkereső Szolnok
1 napja tag
Szandi vagyok, 27 éves, lakhelyem Szolnok. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsófi, 26 éves
Társkereső Miskolc
2 napja tag
Szia, Zsófi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Nikolett, 24 éves
Társkereső Győr
8 napja tag
Nikolett vagyok, 24 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gréta, 27 éves
Társkereső Dunaújváros
17 napja tag
Gréta vagyok, 27 éves, lakhelyem Dunaújváros. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Online fiatal, 30 év alatti társkereső férfiak

Timo, 28 éves
Társkereső Kecskemét
0 napja tag
Helló hölgyeim, itt vagyok kecskeméten üzleti úton és csak néha-néha. Német vagyok, és keresek valakit, aki megmutatja nekem a várost vagy többet;) English or german
Ádám, 24 éves
Társkereső Gödöllő
1 napja tag
Szia, Ádám vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
laci, 28 éves
Társkereső Környe
1 napja tag
Sziasztok komoly kapcsolatot keresek.
Gergely, 29 éves
Társkereső Győr
3 napja tag
Szeretni, szeretve lenni. Szeretek olvasni, kirándulni, meg mindenféle mást.

Diplomás fiatal, 30 év alatti társkereső nők

Réka, 25 éves
Társkereső Tatabánya
1 napja tag
Réka vagyok, 25 éves. Társam keresem Tatabánya környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Karolina, 29 éves
Társkereső Budapest, IX.
1 napja tag
Jó humurorérzékkel és intelligenciával megáldott férfiakkal ismerkednék.
Noémi, 26 éves
Társkereső Alcsútdoboz
1 napja tag
Sziasztok! Noémi vagyok, 26 éves. Hobbim a festészet. Téged kereslek, ha van humorod, őszinte vagy, határozott és figyelmes!
Dorina, 28 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
3 napja tag
Dorina vagyok, 28 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás fiatal, 30 év alatti társkereső férfiak

Amer, 25 éves
Társkereső Budapest, XI.
0 napja tag
I\'m a Jordanian guy who live in Budapest, Hungary. Will be nice to meet.
Timo, 28 éves
Társkereső Kecskemét
0 napja tag
Helló hölgyeim, itt vagyok kecskeméten üzleti úton és csak néha-néha. Német vagyok, és keresek valakit, aki megmutatja nekem a várost vagy többet;) English or german
Márk, 26 éves
Társkereső Szeged
1 napja tag
Szia, Márk vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Bálint, 29 éves
Társkereső Budapest
1 napja tag
Nem vagyok én sem előfizető, úgyhogy ha valakivel szimpatizálunk, más platformon folytathatjuk majd a beszélgetést. Ott több mindent elmondok magamról, mint itt. :)

Keresztény fiatal, 30 év alatti társkereső nők

Henrietta, 24 éves
Társkereső Göd
1 napja tag
Szia, Henrietta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Nóra, 20 éves
Társkereső Bátonyterenye
2 napja tag
20 éves lány vagyok. Egy őszinte és vidám lány vagyok. Szeretem a természetet és az állatokat, de legfőképp kutyabarát vagyok. Nem vagyok egy bulizós típus, a nyugodtabb helyeket kedvelem.
Rytus, 22 éves
Társkereső Salgótarján
12 napja tag
Barátokat keresek igazából lányokat 😊 Sokat nem tudok magamról mondani szeretek motorozni szeretem a rock zenét és szeretek sokat aludni 😅😅 Nyugodtan írj rám nem harapok aztán majd kiderül hogy szimpatikus vagyok számodra vagy sem 😊😊
Evelin, 18 éves
Társkereső Nyíregyháza
14 napja tag
Szia, Evelin vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény fiatal, 30 év alatti társkereső férfiak

Áron, 24 éves
Társkereső Nagykanizsa
0 napja tag
Áron vagyok Szakácsként végeztem szeretem a sportokat.
Roland, 27 éves
Társkereső Surd
2 napja tag
27 éves vagyok komoly kapcsolat céljából regisztráltam ide illetve ismerkedni szeretnék újabb emberekkel
Bálint, 20 éves
Társkereső Heves
3 napja tag
Bizonyára aki ezt olvassa azt nem csak a külsőségek érdeklik. De legtöbben úgyis csak a kép alapján fognak dönteni. Sok esélyt nem fűzök ehez, de hátha. Kicsit feleslegesnek tartom hogy írjak magamról bármit is. De az alapokat talán jobb most leírnom. 20 éves srác vagyok. mondhatni sok oldalam van. Hiszen van mikor egy szót sem tudok mondani de van hogy mindíg beszélek. Ennek ellenére kicsit antiszociálisnak és zárkózottnak tartom magam. Mindíg megvan a véleményem. Ami van hogy az embereknek nem tetszik. Nagyjarészt mindíg előre tervezek, ha valami fontos dologra készülök. De van mikor csak engedek a spontán gondolataimnak. Úgy ahogy pont most tettem és regisztráltam erre az oldalra.. Talán minden úgy fog történni mint a filmekben....
Tibor, 28 éves
Társkereső Szerbia
5 napja tag
Aki szeretne megismerni irjon

Néhány fiatal, 30 év alatti társkereső bemutatkozása

  • Roli (25), Kecskemét Sziasztok! Roli vagyok, 25 éves. Társam keresem Kecskemét környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Tímea (28), Pécs Sziasztok! Szakácsként dolgozom és magyar szakos hallgató vagyok. Szeretek koncertekre járni (ha épp nincs pandémia), túrázni és olvasni.
  • Zsófi (24), Siófok Sziasztok! Hello :) Zsófi vagyok, 24 éves életvidám és pozitív személyiség. :) Szeretem megtalálni minden napban a szépet. Tovabbit pedig személyesen.
  • Elek (26), Budapest, IX. Sziasztok szeretnék ismerkedni hali szeretnék ismerkedni lanyokal kortolfűg
  • Rajmond (22), Hévíz Sziasztok! Rajmond vagyok, 22 éves. Társam keresem Hévíz környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

A szerelemben nincs határ

Az igazit keresed, de még nem találtad meg? Nézz körül a Randivonalon, ahol csaknem 100.000 húszas éveiben járó társkereső vár rád!

Vannak, akik hosszú ideig nem vágynak komoly kapcsolatra, megint mások pedig csak későn döbbennek rá, hogy ők is megérdemlik, hogy egy olyan ember mellett éljék le életüket, aki valóban társuk mindenben – ha te nem szeretnél várni, mert bár fiatal vagy, már most tudod, hogy mit szeretnél az élettől, ne habozz!

Csatlakozz társkereső klubunkhoz, ahol többszázezer hozzád hasonló fiatal keresi társát.

Ne hagyd, hogy elszaladjanak melletted az évek, és hogy a munkával töltött hétköznapok szürkén kövessék egymást! Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy minél több ember megtalálja a társát, akinek az oldalán boldog lehet.

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Naponta több mint 1500 új fotó kerül fel az oldalra, a folyamatos moderálás miatt pedig garantáltan valós felhasználókkal találkozhatsz nálunk. Lépj be, és nézelődj a Randivonalon – biztosan nem fogsz csalódni!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk